Wie is C-Chic?

Your Body / Your Underwear

C-Chic staat garant voor de betere merken in dames- en herenlingerie. We profileren ons als belangrijke schakel tussen u en een aantal grote online shops gespecialiseerd in ondergoed en toebehoren. Uw zoektocht begint hier.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de service en kwaliteit van de webshops die wij aanbevelen, u kan dus op beide oren slapen. Bovendien helpen we u alvast snel op weg via ons aanbod en maakt u regelmatig kans op mooie prijzen.

C-Chic
C-Chic

Waarom kopen via C-Chic

C-Chic is niet zomaar een webshop. Door te werken via erkende partners garanderen wij u het beste en meest uitgebreide aanbod in lingerie van bekende merken. Ga via C-Chic veilig online winkelen op erkende en gekwalificeerde shops en bestel steeds aan een scherpe prijs. Bovendien belonen wij onze klanten regelmatig met geschenken, kortingscodes of andere acties. Wie geniet nu niet graag van een extra korting of een kans om een mooi cadeau te winnen?

C-CHIC, uw zoektocht naar lingerie begint hier!

Kies voor zekerheid en veilig online shoppen aan een scherpe prijs.

  • De betere merken
  • Topkwaliteit
  • Acties en kortingen
  • 100% veilig
De betere merken

De webshops via C-Chic bieden alleen maar de betere merken aan in dames- en herenlingerie. Van Armani over Calvin Klein tot PrimaDonna en Huit 8, om maar enkele merken te noemen. En dit steeds aan een scherpe prijs.

Enkel en alleen maar kwaliteit

Ondergoed is een belangrijk onderdeel van uzelf. Het moet comfortabel aanvoelen, van sterke materie zijn en er liefst nog mooi en sexy uitzien ook. De lingerie dat u aankoopt via C-Chic voldoet met glans aan al deze voorwaarden.

Win prijzen en ontvang kortingen

U leest het goed, aankopen via C-Chic betekent genieten van extra kortingen alsook kunt u deelnemen aan onze wedstrijd om een mooie prijs te winnen. Waarom zou u nog twijfelen? Het biedt alleen maar voordelen.

Tip: sla www.c-chic.be alvast op in uw favorieten.

Ga shoppen met een gerust hart

C-Chic kent de webshops en garandeert een veilige connectie tussen C-Chic en de webshop. U bent dus zeker dat u in de juiste online winkel terecht zal komen en kunt in alle rust uw aankopen afhandelen.

Heeft u nog bijkomende vragen? Wij staan klaar voor u.