Veelgestelde vragen

U heeft een bepaalde vraag? U kan ons steeds contacteren via het formulier, maar misschien vindt u hieronder reeds het antwoord.

Waarom zou ik kopen via C-Chic en niet rechtstreeks?

Uw aankoop doen via C-Chic biedt alleen maar voordelen. Naast alles wat de webshop zelf aanbiedt biedt C-Chic nog volgende extra's:

  • De webshops zijn niet altijd in uw moedertaal of u vindt er niet direct de juiste categorie terug. Via ons aanbod geven we alvast een vereenvoudigd overzicht in uw moedertaal van de belangrijkste productgroepen. Bekijk het aanbod hier.
  • Door via C-Chic de webshops te bezoeken bent u zeker van een veilige aankoop, wij garanderen dat u op de juiste webshop terecht komt.
  • Regelmatig bieden wij promoties aan in de vorm van een code of dergelijke die u een extra korting oplevert in de webshop als u deze bezoekt via C-Chic en er een aankoop doet.
  • Geef na uw aankoop uw bestelbonnummer door via ons wedstrijdformulier en maak kans op een mooie prijs! Het is heel eenvoudig: klik door via C-Chic naar de gewenste webshop, doe uw aankoop en stuur ons het bestelbonnummer door.
  • Bij algemene vragen over de webshops kunt u steeds onze klantendienst contacteren.
  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe wedstrijden, collecties en promoties.
Hoe maak ik kans om een prijs te winnen?

Heel eenvoudig. U klikt door via C-Chic naar 1 van de webshops, doet er een bestelling en vult vervolgens het wedstrijdformulier in op onze win-pagina. Wij controleren of de aankoop via ons is gebeurd en u maakt kans op een mooie prijs. U kan steeds uw aankopen spreiden om zo het minimumbedrag voor deelname te behalen. Meer hoeft u niet te doen, u hoeft dus geen account aan te maken, punten te sparen of dergelijke.

Wie is C-Chic?

C-Chic is een internetbedrijf met maatschappelijke zetel te Kortrijk (België). Onze passie is kledij en met C-Chic willen we vooral kwaliteitsvolle lingerie en ondergoed van A-merken tot bij u brengen, en dit aan een scherpe prijs. We helpen u graag in uw zoektocht en belonen u met extra promoties en prachtige prijzen.

Welke webshops kunnen bezocht worden via C-Chic?

C-Chic ging op zoek naar een aantal kwaliteitsshops voor dameslingerie en herenondergoed. We zijn selectief in de keuze van webshops omdat we enkel winkels willen aanbieden die een goede service en kwaliteit bieden.

Ik deed een aankoop, maar de maat blijkt niet te kloppen.

U neemt best contact op met de klantendienst van de internetwinkel. In de meeste gevallen kunt u uw aankoop binnen een bepaalde termijn kosteloos omruilen.

Zijn er promoties bij aankoop van meerdere stuks?

Bij een aantal merken worden er regelmatig promoties aangeboden, deze worden altijd vermeld op de webshop. Bekijk ook even de promoties op onze website, u kan er alleen maar extra voordeel mee doen!

Zijn de collecties binnen de webshops up-to-date?

De webshops waar C-Chic mee werkt bieden altijd de laatste collecties aan op de markt. Via ons aanbod krijgt u een eenvoudig overzicht van een aantal categorieën.