WIN WIN WIN

Koop via C-Chic en maak kans op een prachtige prijs!

Uw lingerie kopen via C-Chic betekent niet alleen zeker zijn van een goede gewaarborgde aankoop, u kan er ook nog een prachtige prijs mee winnen! U vindt onze lopende win-actie hieronder. Volg ons ook op Facebook of schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

  1. Doe uw aankoop via C-Chic
  2. Vul hieronder uw bestelbonnr in
  3. Maak kans op een prachtige prijs!
C-Chic

€ 100 kopen = 1 kans

1. Koop tussen 01 mei 2018 en 31 augustus 2018 voor minimum 100 euro (excl. BTW, u kan uw aankoop spreiden) aan via C-Chic en ding mee voor een prachtige prijs: een wijngeschenkbox  (geschenkwaarde +/- € 75). De trekking zal plaatsvinden vanaf een minimum van 10 klanten, die het wedstrijdformulier invullen en terugsturen naar info@c-chic.be

>>  Begin uw aankoop!

2. Een aankoop gedaan via C-Chic? Vul hieronder uw bestelbonnr in en maak kans op een prachtige prijs! U vindt uw bestelbonnr in de bevestigingmail dat u kreeg van de leverancier. Vul dit formulier in telkens u een nieuwe bestelling plaatst of vul in het veld van het bestelnummer de nr's in gescheiden door een komma. Het heeft geen zin een bestelbonnummer meerdere keren door te sturen.

C-Chic

Goed om te weten:

U hoeft ons niet te contacteren, zodra u een bestelling hebt geplaatst via C-Chic en uw bestelbonnummer hebt doorgestuurd naar ons dingt u automatisch mee voor een prijs. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. De minimumaankoop is het totaalbedrag exclusief BTW over de actieperiode, u kan dus uw aankopen spreiden indien gewenst. Hoe meer u aankoopt hoe meer kans u maakt om te winnen. De uitslag is niet discusieerbaar en de prijzen kunnen niet omgeruild worden. C-Chic heeft steeds het recht de prijs te wijzigen of in te trekken gedurende de lopende periode. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd via e-mail of telefoon. U kan al onze voorwaarden hier nalezen.